POZOR!!! Pro všechny objednávky uskutečněné od 1. do 10. února včetně platí DOPRAVA ZDARMA!

Používání souborů cookies

Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při Vaší návštěvě mých webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná.

Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vašim zájmům.

Na webových stránkách používám následující cookies:

  • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.

  • Analytické/statistické cookies: umožňují například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštím pouze s Vaším předchozím souhlasem.

  • Reklamní cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají Vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštím pouze s Vaším předchozím souhlasem.

Upozorňuji, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách.

Používané soubory cookies:

 

Technický název

Vydavatel

Účel o popis cookies

Doba trvání

CookiesOK

Shoptet, a.s.

Souhlas s použitím cookies

14 dní

externalFontsLoaded

Shoptet, a.s.

Pomáhá s načítáním fontů

1 měsíc

pcart

Shoptet, a.s.

Po přidání do košíku, hash spojující uživatele s jeho aktuálním uloženým košíkem

1 měsíc

PHPSESSID

Shoptet, a.s.

Session návštěvníka

Do ukončení návštěvy

SRV_ID

Shoptet, a.s.

Interní informace pro zajištění vysoké dostupnosti

Do ukončení návštěvy

 

 

 

 

Soubory cookies jsou pak zpracovány dalšími zpracovateli:

Poskytovatelem služby Facebook, provozované společností Facebook,

sídlem Hacker Way, Menlo Park, California 94025,

Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc.,

sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043,

Poskytovatelem služby Google Adwords, provozované společností Google Inc.,

sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043,

Společnost Seznam.cz, a.s., IČO: 26168685,

se sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, PSČ 150 00.

Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.

Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

Jako subjekt osobních údajů máte např. právo požadovat informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracovávám, máte právo vyžádat si přístup k osobním údajům, na jejich opravu, máte právo na výmaz osobních údajů nebo právo na námitku a právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů či nárok na soudní ochranu. Podrobnější informace o Vašich právech a další informace naleznete v dokumentu Podmínky ochrany osobních údajů.

Tyto informace budou pravidelně aktualizovány, aby vždy odrážely legislativní změny a aktuální situaci na mých webových stránkách.